Powered by Blogger.

video pelanggan merebut nombor nak beli tudung fareeda ....alangkah bagusnya jikalau macamni nak ke masjid

nilah keadaan pelanggan yang berebut nak beli tudung fareeda...apa yang menarik sangat atau apa keistimewaan nya sampai kaum adam pun nak pakai tudung juga ke yang duduk kat citu..terlalu taksub 

nilah komen netizen anda pasti komen juga lepas menonton video ni

Marzihan Haji Mohamad Best sgt ke tudung tu? Bila pakai rasa aircond yek sbb mahal sgt regenya pastu nak beli pun kena bertarung nyawa... haiii macam2...



 Aqqila Yasmin Yen Mcm ni bratur laki ngan pompuan berrapat2 mcm rebut benda free je..brebut benda free pun xmcm ni..baik xyah beli dok umah je xpkai pun xpa jenama ni janji tutup aurat tudung apa je pn akn nmpk lawa juga..mahai xmesti lawa..huhuhuhu



 Ara Rahem Woii sapa raba nonok aku niiii....babi betul laaaa......


 Wafy Azani dah nampak kan macam mana nanti bila dajjal akan keluar? so lepas ni ikatlah anak bini nanti kat rumah bila dajjal keluar nanti.. macam ni lah situasi masa anak bini kelaparan bila dajjal keluar..


 Hajah Azizah Kayan Ya Allah knpa jadi mcm ni, terjerit2 gamaknya di samping tu ada pulak yg mengambil kesempatan meraba...semata2 kerana tudung..


 Nur Hamizah Buat lah que, asingkan LELAKI dan PEREMPUAN. kalau pnjang sgt smpai ke blkg, buat 2 baris Lelaki 2 baris perempuan. ala mcm bdk sek bratur tu.. n seorg terhad kepada 5 helai tdung sahaja sebagai contoh. terpulang kepada pihak pengurusan nk arrange mcmmn pun.. jnji bnda tu mnepati syariat & blh bg keselesaan kpd pelanggan..
Tag : fesyen
http://projekmssp.blogspot.my/2016/01/tahniah-dan-terima-kasih-kerana-anda.html

0 Komentar untuk "video pelanggan merebut nombor nak beli tudung fareeda ....alangkah bagusnya jikalau macamni nak ke masjid"

Back To Top