Powered by Blogger.

Kasihan lelaki ini lumpuh seluruh badan di tinggalkan ahli keluarganya. Tangan dan hidungnya sudah berulat


Kasihan lelaki ini lumpuh seluruh badan di tinggalkan ahli keluarganya. Tangan dan hidungnya sudah berulat, malah hidungnya sudah tiada habis di makan ulat...selama setahun setengah di tinggalkan jiran-jiran yang membantu untuk lelaki ini terus hidup. Lokasi desa mutiara johor, pihak hospital telah menerima aduan lelaki ini di bersihkan seluruh rumah juga di bersihkan...sama2 kita doakan yang terbaik untuk beliau..

*** Cik gadis terpaksa edit dan tambah semoga menjadi pengajaran dan iktibar pada kita semua.

Mengikut sumber lelaki ini muda lagi belum berkahwin, dahulunya beliau seorang penagih dadah tegar hinggalah dijangkiti hiv positive, sebelum ini beliau di jaga oleh ibunya, namun kerana si anak yang sakit ini selalu memaki hamun ibunya, ibunya merajuk dan membawa diri. Sama-sama kita berdoa semoga beliau di ampunkan oleh Allah s.w.t dan ibunya.. Jangan kita membuat spekulasi sendiri. Perkara ini di viralkan bukan untuk di buka aibnya tetapi untuk mendapatkan bantuan daripada pihak JKM Supaya beliau di jaga dan diberi rawatan. Aduan telah di buat hampir setahun lalu namun tiada pihak yang mengambil tindakan.


Tag : kisah
http://projekmssp.blogspot.my/2016/01/tahniah-dan-terima-kasih-kerana-anda.html

0 Komentar untuk "Kasihan lelaki ini lumpuh seluruh badan di tinggalkan ahli keluarganya. Tangan dan hidungnya sudah berulat"

Back To Top