Powered by Blogger.

gadis ni memang berani sanggup bunuh kekasihnya dan mengeluarkan hati lelaki tu


Seorang gadis dihukum mati kerana membunuh kekasihnya dengan membelah dada lelaki itu selepas mengetahui lelaki tersebut telah merakamkan aksi seks mereka, dalam kes yang mengejutkan yang berlaku di Bangladesh, pada 2014.

Fatema Akhter Sonali, 21, berbuat demikian sebagai membalas dendam kerana Emdadul Haq Shipon enggan mengahwininya sebaliknya merakamkan aksi seks mereka.

Dia mengetahui mengenai rakaman berkenaan selepas melihat komputer riba Emdadul. Selain Fatema, terdapat juga aksi seks antara kekasihnya itu dengan wanita lain.

Pada hari kejadian, Fatema telah memasukkan 20 pil tidur dalam minuman Emdadul sebelum mengikat lelaki berkenaan apabila dia sudah tidak sedarkan diri.

Fatema kemudiannya mengelar leher lelaki itu bagi membunuhnya dan selepas melakukan perbuatan berkenaan, dia telah membelah dada Emdadul bagi melihat hati lelaki terbabit.

“Saya ingin melihat sebesar mana hatinya kerana hanya lelaki yang mempunyai hati yang besar sahaja sanggup melakukannya,’’ kata Fatema.

Fatema bagaimanapun masih berpeluang membuat rayuan ke atas hukuman mati itu. Namun jika hukuman itu diteruskan, dia akan menjadi wanita pertama di Bangladesh yang dihukum mati.
Tag : kisah
http://projekmssp.blogspot.my/2016/01/tahniah-dan-terima-kasih-kerana-anda.html

0 Komentar untuk "gadis ni memang berani sanggup bunuh kekasihnya dan mengeluarkan hati lelaki tu"

Back To Top