Powered by Blogger.

Elazman ni kantoi like gambar-gambar wanita seksi -Pemilik jubah Popular


Siapa yang tak kenal ini Pemilik jubah Popular Elazman ini. Baru-baru ini menerusi Instagram Miss Kepoh nampak si Elazman ni kantoi like gambar-gambar wanita seksi . Sepatutnya sebagai orang yang dikenali, Si Elazman ni kenalah peka benda-benda ini macam ini.

"Hmm..el patutnya lebih peka dengan isu macam ni.walaupun dia seorang lelaki ada nafsu .dia kene peka.but saya still sokong bisnes dia.stay laku k.tapi bab bende mcm ni takya la gaduh sangat.perkara biasa la tu.lumrah lelaki kan kan kan"





Tag : fesyen
http://projekmssp.blogspot.my/2016/01/tahniah-dan-terima-kasih-kerana-anda.html

Back To Top