Powered by Blogger.

Anzalna mengongsi sekeping gambar yang menampilkan idea kreatif iaitu membuat bunga dari kain bertali lilit dengan menggunakan seluar dalam.
PANAS! Anzalna Berani Mati Upload Gambar Seluar Dalam Terpakai ! Dapat Sambutan Hangat Peminat!Anzalna Nasir, satu nama yang tidak asing lagi di dalam industri hiburan tanah air. Dan sememangnya dia mempunyai peminatnya sendiri yang sentiasa menyokongnya dalam melayari kariernya sebagai anak seni di dalam industri hiburan di Malaysia.

Menerusi akaun Instagramnya dengan id @anzalnanasir88, dia mempunyai begitu ramai follower walaupun tidak setanding Nora Danish yang lebih hangat di Instagram, namun Instagram Anzalna tidak kurang kecohnya.


Perkara ini tercetus gara-gara Anzalna mengongsi sekeping gambar yang menampilkan idea kreatif iaitu membuat bunga dari kain bertali lilit dengan menggunakan seluar dalam. Menerusi gambar tersebut, terpaparkan seorang lelaki memakai bunga 'homemade' tersebut yang mana mirip wajah Azwan Ali. Jom lihat gambar tersebut.Gambar di atas telah dikongsi oleh Anzalna dengan caption, 'tengah cari spender...' dan mendapat pelbagai komen jenaka dari para peminatnya. Tidak kurang juga yang menyangka jejaka di dalam gambar tersebut adalah Azwan Ali. Malah, ada juga yang tidak sabar-sabar menantikan seluar dalam yang boleh diubahsuai menjadi bunga seperti itu akan dikomersialkan.cc---http://britahabis.blogspot.my
Tag : sosial
http://projekmssp.blogspot.my/2016/01/tahniah-dan-terima-kasih-kerana-anda.html

0 Komentar untuk "Anzalna mengongsi sekeping gambar yang menampilkan idea kreatif iaitu membuat bunga dari kain bertali lilit dengan menggunakan seluar dalam."

Back To Top