Powered by Blogger.

Ustazah Kantoi Makan Luar Lepas Solat IsyakUstazah Kantoi Makan Luar Lepas Solat Isyak | Sepandai pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua. Itulah peribahasa yang sangat tepat pada orang yang menyembunyikan rahsianya.

Seorang wanita berusia 20-an yang juga isteri yang mempunyai perwatakan alim menjadi topik sensasi di laman media sosial. Apa tidaknya isteri yang selama ini nampak alim rupanya hanya dari luaran saja.

Seorang Ustazah, Soraya telah terkantoi dengan suaminya sendiri makan di luar akibat pergaduhan rumah tangga. Pada awal perkahwinan, pasangan ini cukup bahagia namun dalam sekedip mata tiba tiba menjadi huru hara oleh beberapa sebab.

Menceritakan kejadian itu berlaku selepas seminggu hubungan dengan isterinya agak dingin, sebelum ini sering bergaduh namun kemarahan isteri saya akan reda apabila saya pujuk katanya.

Pada satu malam itu saya baru balik dari masjid menunaikan solat isyak. Saya nampak isteri saya keluar tanpa meminta izin. Saya merasa pelik, selalunya sekiranya dia keluar dia akan meminta izin, saya pun berniat untuk mengekori keretanya dari belakang.

Penampilan isteri saya yang cantik tidak mustahil lelaki mana saja yang melihatnya akan merasa tergoda. Sebelum ini kawan rapat saya pernah memberitahu bahwa isteri saya ada menyembunyikan sesuatu dari saya.

Setelah 30 minit saya mengekori kereta isteri saya tiba tiba dia berhenti dan keluar. Dalam beberapa minit saya menunggu dan mengintai ada apa sebenarnya.

Tidak lama selepas saya mengintai dari dalam kereta. Alangkah hancur hati, hilang segala kepercayaan hanya Allah saja yang tahu perasaan saya pada masa itu. Saya melihat isteri saya makan berseorangan di sebuah restoran mahal dengan berselera.

Sampai hati dia tidak mengajak saya makan, padahal saya pun belum makan lagi sejak dari siang tadi. Sebelumnya isterinya iman dikatakan tidak memasak di rumah kerana merajuk kerana salah paham.cc---http://mediasensasi.com
Tag : sedih
http://projekmssp.blogspot.my/2016/01/tahniah-dan-terima-kasih-kerana-anda.html

0 Komentar untuk "Ustazah Kantoi Makan Luar Lepas Solat Isyak"

Back To Top