Powered by Blogger.

BERHATI-HATI dengan betik fotografi janji tinggal janji ..saya jadi mangsanya






Siapa yang buat photoshoot dengan dia ini, harap bersabar. Saya punya gambar kahwin dah dekat 3 bulan pun masih tak dapat lagi.

Bila saya cuba menghubungi dia, langsung tidak dijawab. Bila hantar mesej melalui WhatsApp, langsung tak dibalas.

Mula-mula saya tengok dia, bukan main baik lagi datang kenduri sembahyang bagai. Tetapi perangai seperti setan!

Entah berapa ramai pasangan yang telah ditipu oleh lelaki ini. Kalau saya jumpa dia depan mata, memang tak cakap banyak dah.

Patutlah di Facebook dan WhatsApp dia tak letak gambar. Rupa-rupanya dia penipu!

Yang masih tak dapat lagi album kahwin mereka, sama-samalah kita mencari lelaki yang berperangai syaitan ini.

Sudahlah buat pembayaran penuh, tetapi dibuatnya pelanggan macam tunggul kayu. Kahwin sekali saja kot? Tetapi dia buat main-main dengan album kahwin. Beruk betul! - Dolce Athira

Tag : semasa
http://projekmssp.blogspot.my/2016/01/tahniah-dan-terima-kasih-kerana-anda.html

3 Komentar untuk "BERHATI-HATI dengan betik fotografi janji tinggal janji ..saya jadi mangsanya"

alllahuakbar ingat da tak buat perangai... boleh search nama dye banyak kes dah ni..saya salah sorg dari mereka yg "dianaye" hmm tabah la duhai saudari

kes aniaya ni. dgr cerita jurufoto tu kena fitnah dgn pengantin. tapi x tahulah.

Tak2... photographer ni mmg byk alasan... adik saya dah 8 bulan xdpt album.. wife pregnant nak masuk 7 bula dahh.. albumm abuk pun xnmpk...

Back To Top