Powered by Blogger.

Ambil ko kan dah dapat...suke-suke jer nak panggil orang stupid

Cakap lagi aku stupid kan dah mendapat..
Akak polis neii makin menawan la time marah...
cia cia cia..


komen---
Muhamad Iqbal AR Just nak cakap kerana mulut badan binasa.dah minta tlg tu buat la cara minta tlg,xyah nak g bodohkan org lain.sendiri bodoh xfikir lak..salute to akak polis ni,berani kerana benar.kipidap kak!!!



Mohd Zairi Zainal Abidin c... ni mmg suka rakam. so abg2 polis kene ingat la.. klau dia ada offer ape ke kene ingat bkn kosong dia bg mesti record punya. dh byk kes kena..... lu tolong wa, wa tlg u.. tgn pegang hp nk record masa offer xde la nk record skali. so klaj jumpa jenis c... ni saman je jgn bg cann maaa.


 Rozila Zainuddin Mmg kalau kat balai sorang je blh duduk dpn polis buat report. Sampai stupid2 kat org. Mmg padan la kena. Dah nak minta tlg org. Masuk office org. X pandai nk bawak diri. Tak semua polis jahat tak semua polis mcm tu . Kalau x faham bahasa ..standard la kena mcm tu. Kena pulak polis tengah angin..kalau saya pun org panggil.stupid saya sembur...tapi x la jerit2 mcm tu..buat penat & mcm tak professional pulak kot...apa2 pun dia ada hak utk marah ! Dah la main rakam2 , mcm bagus..i hate ppl like this.


 Omay Jumaine sy dah beberapa kali pg balai buat report, kalau u bawa 10 orang kawan pun, sorang ja boleh masuk untuk buat report.. yg lain xble ikut! ape la dey pg balai pun mcm nk p camping! sy support akak polis..

cc---

Tag : semasa
http://projekmssp.blogspot.my/2016/01/tahniah-dan-terima-kasih-kerana-anda.html

0 Komentar untuk "Ambil ko kan dah dapat...suke-suke jer nak panggil orang stupid"

Back To Top